Over mijzelf

Mijn naam is Karin Visser. Sinds 2009 heb ik een pedicurepraktijk gevestigd op de begane grond, zodat mensen die slecht ter been zijn de praktijk gemakkelijk kunnen bereiken.

Het aanbod van pedicures is groot. Om professionele voetzorg te kunnen blijven bieden volg ik regelmatig  cursussen en workshops om op de hoogte te blijven binnen mijn vakgebied. Daarnaast ben ik lid van branche-organisatie Provoet die diploma-eisen stellen als garantie voor professionele kwalificatie. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger worden behandeld.

Door op het kopje “Behandeling” te klikken kunt u zien welke behandelingen en specialisaties ik u als gediplomeerd pedicure kan bieden.

Naast de verplichte cursussen, zoals de code van het voetverzorgingsbedrijf (hygiëne en veiligheid),  heb ik ook een cursus voetreflexologie afgerond. Voetreflexologie is een oeroude geneeswijze in onze “moderne tijd”. Een klacht wordt behandeld via het masseren van drukpunten op de voeten. In deze korte cursus heb ik geleerd om ontspanningsmassages te geven bij mensen die last hebben van vermoeidheid en stress,  slecht slapen, niet lekker in hun vel zitten of vage klachten hebben.

Sinds 2014 heb ik het certificaat als BHV-er behaald, waarvoor ik jaarlijks op herhaling ga.